• Railtechniek van Herwijnen heeft een aantal nieuwe vacatures open staan. Heb jij passie voor techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Klik dan snel verder!

  • Renovatieprojecten, zoals de Smederij, volgens de traditonele bouwmethode en alles in eigen beheer.

  • Uw partner voor de verhuur van woningen en horecapanden.
     Kijk hier voor het actuele aanbod.

Van Herwijnen Vastgoed BV

Van Herwijnen Vastgoed B.V beheert, renoveert en verhuurt een groot scala aan panden in de Tielse binnenstad. Deze panden zijn in gebruik als horecagelegenheid, zoals een café of restaurant, of zij zijn in gebruik als eengezinswoning of appartement.

Deze site geeft u zicht op een aantal succesvolle renovatie projecten van Van Herwijnen Vastgoed B.V. Op de site kunt u zien dat sommige panden veelal een lang leven achter de rug hebben en vaak bij aankoop in een minder goede staat verkeren. Van Herwijnen B.V. ziet het als een uitdaging om deze panden te behouden en de geschiedenis weer tot leven te brengen. Want niets heeft zoveel uitstraling als een oud gebouw. Een aantal van onze panden vallen dan ook onder Monumentenzorg. In dit kader hebben wij in 2000 "de Binnenstadsprijs" van de Gemeente Tiel in ontvangst mogen nemen.

Het afgelopen jaar zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met een erkend schilders- en leerbedrijf, het SPOS. Dat betekent dat wij niet alleen vakmensen in dienst hebben om de panden op te knappen. Wij geven tevens leerlingen de mogelijkheid om bij ons stage te lopen zodat zij met een diploma op zak een goede baan kunnen vinden.

Tot slot, voor een blijvend mooi resultaat hebben wij een "renovatieteam" samengesteld die zorg draagt voor het onderhoud van de panden. Onze huurders hebben er ook gemak van: zij kunnen bij eventuele kleine gebreken snel worden geholpen!