top of page

Kalverbos 1-3
 

Binnenkort te huur: voormalig ‘Restaurant Parkzicht’ in Tiel
 

Op een unieke locatie in het centrum van Tiel komt binnenkort een prachtig restaurant te huur. Dit pand vervult al sinds de jaren vijftig een belangrijke horecafunctie. Iedere Tielenaar kent nog wel het voormalig ‘Restaurant Parkzicht’. En dat is niet voor niets. De ruimte en indeling van het pand gecombineerd met de ligging zorgen ervoor dat bezoekers van het Tielse centrum deze horecagelegenheid niet kunnen missen. De locatie vormt de toegangspoort tot het Tielse winkelcentrum en heeft voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.


Het restaurant heeft twee verdiepingen en biedt binnen ruimte aan maar liefst 220 gasten. Op het ruime dakterras kunnen daarnaast ca. 36 gasten genieten van het schitterende uitzicht op het Kalverbos. Het pand heeft een totale oppervlakte van ruim 425 m2 en is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd.
 

Om een indruk te geven van de ruimte en gebruiksmogelijkheden hierbij een 360o view van de huidige inrichting. De ruimte zal casco worden verhuurd inclusief voorzieningen zoals leidingwerk, toiletgroep en aansluitpunten elektra.
Huurprijs € 3.950 per maand exclusief BTW.
 

Meer informatie? Neem dan contact op met Jürgen van Herwijnen, jurgen.van.herwijnen@railtechniek.nl

bottom of page