top of page

Westluidensestraat 32

Recentelijk heeft Van Herwijnen Vastgoed BV het pand aan de Westluidensestraat 32 verworven, een Gemeentelijk monument dat in deplorabele staat verkeerde. Een groot gat in het dak zorgde dat de regen naar binnen kon komen, vloeren en plafonds moesten daarom ook gerestaureerd worden.


Het pand werd voorheen als kamerverhuur gebruikt en dat had zijn sporen achtergelaten. Aangezien wij van mening waren dat kamerverhuur, zoals voorheen op deze plaats, minder wenselijk was is gekozen het pand aan iemand te verhuren die hier ook van binnen weer een pareltje van wil maken. Het pand is op dit moment dan ook verhuurd als eengezinswoning.

De Gemeente Tiel is bezig om het straatwerk en de riolering te vervangen in deze straat, om het vanaf de parkeergarage aantrekkelijk te maken voor bezoekers om naar het centrum te lopen. Van Herwijnen Vastgoed BV wil hieraan graag meewerken en heeft daarom met de horecafamilie c.q. uitbater van Stroop en Suiker gekeken naar een nieuwe invulling voor het pand aan de Westluidensestraat 30.


Zo is er een prachtige serre gerealiseerd en heeft het pand een frisse uitstraling gekregen. Het is een groot succes geworden en het moderne pannenkoekenrestaurant trekt veel klandizie.

bottom of page